Elke laatste vrijdag van de maand bevindt de Mobiele Röntgen Unit (MRU) van de VRGT zich op het domein van PZ Onze Lieve Vrouw in de Koning Albert I-laan 8 in Brugge. Via inrit  4 kan je de MRU zien staan.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

De MRU bevindt zich op het domein van het PZ Onze Lieve Vrouw, inrit 4 en is op wandelafstand van het treinstation in Brugge (kant Sint-Michiels). 

Bereikbaarheid met de auto

Van de E40

Neem vanop de E40 afrit 8 Brugge en neem de E403 richting kust. Aan het eerste rond punt neem je rechts de Koning Albert I-laan richting Sint-Michiels. Volg deze weg tot aan de balkonrotonde (3de rond punt). Neem de afslag richting Boeveriepoort, stadinwaarts. Je passeert het ziekenhuis. Opgelet, oversteken is hier verboden. Via de Unesco rotonde door de Boeveriepoort, kan je rechtsomkeer maken via inrit 4 het domein op te rijden. De MRU bevindt zich aan de rechterkant. 

 

Van de E403, kust

Verlaat de E403 aan de Afrit Brugge Centrum. Via de Bevrijdingslaan rijd je in de richting van het stadscentrum. De tunnel onder ’t Zand brengt je op de Unescorotonde. Sla rechtsaf richting Sint-Michiels. Inrit 4 inrijden. De MRU bevindt zich aan de rechterkant.

 

Van de N49, Knokke-Maldegem

Neem de Afrit Brugge op de N49. Via de Maalsesteenweg kom je op de Brugse ring. Sla links af richting station en Unescorotonde. Sla rechtsaf richting Sint-Michiels. Inrit 4 inrijden. De MRU bevindt zich aan de rechterkant.

 

Parking

Mogelijkheid tot parkeren op de Oesterparking aan de achterkant van het station. Dit is betalend parkeren.

Mogelijkheid tot gratis parkeren op het domein van PZ Onze Lieve Vrouw ziekenhuis. Inrit 4 inrijden. Beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.